picture snowscooter-360
picture snowscooter-360
picture snowscooter-360
picture snowscooter-360

Praktisch

  • 2 personen per sneeuwscooter
  • 3,5 uur
  • 45 km
  • Prix €165 p.p.

    optioneel bij te boeken

Een 360° view

Äkaslompolo heeft aan haar weerszijden twee bergen, Ylläs en Kuertunuri. Het zijn de perfecte uitkijkpunten om een 360° uitzicht te krijgen en de ware schoonheid van Lapland te zien en te begrijpen (als het weer het toelaat natuurlijk). Wat is er een betere manier om daar te komen dan met een sneeuwscooter?

Tijdens deze leuke excursie heb je kans om je vaardigheden op een sneeuwscooter te testen wanneer je door de prachtige Finse bossen, over meren en heuvels op en af rijdt. Een avontuurlijke activiteit voor de durvers onder ons.

De uitrusting

Voor deze activiteit voorzien we een thermische overall, balaclava, wanten, een helm en een skibril. De handvaten van de sneeuwscooters zijn verwarmd zodat je comfortabel kunt rijden.

Tijdens deze activiteit zit je met 2 op een sneeuwscooter. Indien je liever alleen op een sneeuwscooter zit betaal je een meerprijs van €35 (dit is enkel mogelijk indien de capaciteit dit toe laat).

Opgepast: deze activiteit heeft een beperkte capaciteit en is niet geschikt voor mensen zonder rijbewijs (tenzij je enkel achterop wil zitten) en kinderen kleiner dan 140 cm.

Deze activitieit is niet combineerbaar met de extra lange dag tour van de avontuurlijke sneeuwschoen hike.

Wist je dat...

Äkaslompolo gekend staat om haar 7 fells, ook wel de zeven heuvels genoemd? Aan de top van elke heuvel heb je een prachtig uitzicht op het pittoreske dorpje. Ga jij de uitdaging aan om deze alle 7 te beklimmen?

Nous essayons de rendre les informations présentes sur notre site aussi claires et précises que possible. Si vous avez tout de même des questions, n'hésitez pas à nous contacter. Pendant les heures de bureau, nous essayons de répondre à toutes vos requêtes endéans les 24 heures.
Contact

Nos autres concepts

Design by PongPing