picture snowshoe-adventure
picture snowshoe-adventure
picture snowshoe-adventure
picture snowshoe-adventure
picture snowshoe-adventure

Praktisch

  • Engelstalige gids
  • Internationale groep
  • 6 tot 12 km
  • 4 tot 7 uur
  • Lunch inbegrepen

Prix € 70

Optioneel bij te boeken

Beklim één van de Seven Fells

Deze uitgebreide sneeuwschoenhike wordt begeleid door een ervaren gids die je meeneemt op avontuur doorheen het prachtige winterlandschap. Met behulp van sneeuwraketten wandel je tot helemaal aan de top van een van de Seven Fells van Äkaslompolo en kun je volop genieten van de natuur, stilte en de unieke plaatsjes die de gids je laat zien. Deze hike is ideaal voor wie een avontuurlijke wandeling wil maken door prachtige Finse bossen en op zoek is naar een uitdaging.

Tijdens deze activiteit wordt er over de middag een lunchpauze gehouden waarbij er tal van lekkernijen en drankjes worden voorzien. Een ideale pauze richting de top waar een prachtig uitzicht op je staat te wachten.

We bieden twee soorten hikes aan:

De halve dagtour (€ 70 per persoon)

Deze route neemt een halve dag in beslag en is zeker doenbaar voor iedereen met een goede basis conditie. Tijdens deze 4 uur durende hike, leg je zo’n 6 km af langs de mooiste routes die de heuvel te bieden heeft.

De lange dagtour (€ 100 per persoon)

Deze hike neemt zo’n 6 à 7 uur in beslag en is best wel uitdagend. Aangezien deze route vaak van de vaste paden afwijkt en je ook zelf wat materiaal moet meedragen, vraagt deze tour van 12 km lang wel een inspanning. Uiteraard kun je tijdens de hike ook volop genieten van alles rondom je, maar een goede fysieke conditie is voor deze activiteit wel vereist.

*Als je voor deze activiteit kiest in combinatie met andere optionele activiteiten, kunnen we geen vrije dag in jouw activiteitenschema garanderen aangezien deze in de morgen begint en pas in de middag eindigt. De lange dag tour is niet combineerbaar met de extra sneeuwscooter tocht Akas 360.

De Uitrusting

Je krijgt van ons een paar sneeuwraketten waarna we meteen het bos in trekken. Je kleedt je best warm aan, maar met dunne lagen. Zo kun je altijd laag per laag uittrekken mocht je het toch te warm krijgen tijdens de tocht.

Waarom hiken met sneeuwraketten aan?

Het vergemakkelijkt het wandelen doordat de sneeuwschoen je gewicht verspreid over een groter oppervlak, zodat je voeten door de kleinere druk niet wegzakken in de sneeuw. De onderkant heeft ook kleine pinnetjes, zodat je niet gaat glijden.

Nous essayons de rendre les informations présentes sur notre site aussi claires et précises que possible. Si vous avez tout de même des questions, n'hésitez pas à nous contacter. Pendant les heures de bureau, nous essayons de répondre à toutes vos requêtes endéans les 24 heures.
Contact

Nos autres concepts

Design by PongPing